Dongen

De betonrace en
tevens klusdag 4

Maandag 17 oktober stond om 9.00 uur de beton wagen al bij Desiree voor de deur. Rob had de laatste dingen gedaan en wij hadden nog plastic gelegd op de oprit zodat het een beetje schoon zou blijven. Om iets over 9.00 ging da ook de schuif open en de eerste beton kwam eruit gelopen wat hebben ze hard gelopen Ruud en Desiree want die reden met de kruiwagens op en neer en Rob verdeelde het en zette het vlak.

Tot overmaat van ramp begon het ook nog keihard te regenen  te onweren dus het zat niet echt mee maar het is allemaal gelukt. Daarna alles schoongemaakt om om 11.30 uur eerst maar eens schone kleren droge kleren aan gaan doen. Daarna samen geluncht en toen zijn we bij ons het blad uit de tuin gaan halen en de wasmachine aangezet.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.