Dongen

58 kaarsjes

Dinsdag 18 oktober mocht ik maar liefst 58 kaarsjes uitblazen en dat deed ik deze keer in de Kanaalstraat. We waren allemaal natuurlijk vrij vandaag en het was mooi weer en Rob houd niet zo van stil zitten dus vierde wij dit jaar mijn verjaardag bij Desiree dan kon Rob ondertussen nog wat klussen.

Het werd een hele gezellige dag met heel veel visite, cadeautjes, appjes, telefoontjes en kaarten. Zowel s’morgens als s’middags zat de tafel vol en was het een gezellige boel met visite wat ik wist en die onverwachts aan kwamen. Nadat we daarna alles hadden opgeruimd zijn we om 18.00 uur aangereden om heerlijk te gaan wokken. Ook dat werd heel gezellig en lekker natuurlijk dus ik heb een hele mooie fijne verjaardag gehad en ontzettend verwend.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.