Dongen

Desiree naar Wenen
en Ladies night

Woensdag 19 oktober ben ik s’morgens Desiree weg gaan brengen naar haar werk want die vertrok vandaag naar Wenen met collega’s. Een collega reed naar Brussel en vanuit daar vlogen ze naar Wenen met wat vertraging. Nadat ze bij het hotel waren aangekomen wat wel heel mooi was zijn ze sávonds met die klant gaan eten naast de Domtoren op hoogte dat je uit keek op de stad en dat was prachtig zei Desiree achteraf en het eten was heerlijk. Verder heb ik wat opgeruimd en de cadeautjes een plaats gegeven om sávonds heerlijk te gaan bij de Beren en daarna na de film.

Eigenlijk zou Desiree ook meegaan maar nu kwam er werk tussen maar de plaats van Desiree werd ingenomen door Anja dus dat was ook heel gezellig. De film een kwestie van geduld was heel leuk en mooi. Om 22.00 uur was de film klaar en met de zal verlaten kregen we een leuke goodybag mee. Nu moeten we een tijdje wachten want de volgende ladies night is pas volgend jaar.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.