Dongen

Danielle op cursus
en Rex lekker hier.

Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober had Danielle cursus in België vanuit Deme dus was Rex gezellig bij mij twee dagen. Alleen de Rex uitlaten is wel een dingentje want hij is natuurlijk heel sterk dus als hij toevallig net de andere kant op wil dan ik dan kan dat een probleempje geven dus ze vinden het fijner als er dan iemand bij is. Donderdag was natuurlijk Desiree nog in Wenen dus had Rex geluk want toen we gezellig naar Tilburg gegaan en zijn we daar naar de bossen geweest samen met Ruud. Op vrijdag was er natuurlijk weer Desiree Rex zijn grote vriendin dus ook dat vond hij wel oké. De cursus bij Danielle ging goed alleen naar Antwerpen toe was een stuk minder vooral op donderdag wat je normaal in 45 minuten rijd was er nu 2 en een half uur voor nodig.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.