Dongen

Het begint al wat te worden

Zaterdag 22 oktober was het weer op tijd melden op de bouw want vandaag gingen er al een paar wanden in. Rob had eerst de balken op maat gezaagd voor het frame en de eerste twee al in elkaar gezet daarna de folie erop. Ondertussen werden er alweer planken geverfd en op de gevergde planken konden al de streepjes worden afgetekend zodat alle schroeven op dezelfde hoogte kwamen te zitten dat is wel mooier. Daarna konden de planken op de frames worden geschroefd en geverfd.


Daarna werd het frame in een keer geplaats want dan hoefde je er niet meer achter door om te schroeven en te verven. Paneel twee wilde er niet graag tussen maar uiteindelijk wel gelukt. De zijkant aan de kant van Kees was dan ook dicht en geverfd.

Daarna alles gemaakt voor de achterkant en ook die staat er al in alleen die moet nog wel geverfd worden maar de verf was op. Daarna nog met het paneel begonnen aan de voorkant waar de twee ramen in komen en dan krijg je ook wat meer zicht. Het paneel staat erin maar dit moet nog wel

helemaal afgewerkt worden met planken. Daarna de dak afvoeren geboord en een draad gelegd waar straks de lamp komt bij de tuintafel want dinsdag komt de dakdekker daarna was het tijd om weer op te ruimen want de klok stond alweer op 18.00 uur.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.