Dongen

Het dak is dicht

Dinsdag 25 oktober was het al vroeg dag want de dakdekker kwam. Verder hadden we geen geluk gehad want het had hard en veel geregend maar dat was geen probleem zei de dakdekker want die brandde het wel droog. Wat een werk is dat dak met allerlei lagen die worden gelegd gedaan en er komt wel een hele mooie daktrim omheen een zwarte ik had dat nog nooit

gezien. Desiree en ik zijn weer begonnen met verven van de planken zodat Rob weer door kan maar wat is dat een saai werk. Ook is er een deur gezet in het kozijn de op zich alleen staande. Later op de middag hebben we nog spullen gehaald bij de karwei alleen de pvc buis was net te lang voor de auto. Na het eten zijn Ruud en Desiree nog even gaan verven. De randen op het frame waar straks het rabat eindigt zwart gemaakt dat is mooier voor het zicht alleen Desiree en ik hebben niet zo’n stille hand als Ruud die kan dat zonder af te plakken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.