Dongen

Lekker lunchen

Woensdag 26 oktober was het rennen geblazen. S,morgens eerst wat opgeruimd en gedaan daarna door na de pedicure, dan aan de koffie bij Berna heel even en toen door naar de Kanaalstraat daar waren inmiddels Corina en Dion ook gearriveerd en toen samen naar Loud gelopen om heerlijk te gaan lunchen. Desiree en Dion hadden daar toen een cadeaubon van gekregen met het open water en die gingen we nu inwisselen. Het was weer gezellig als van ouds en de tijd natuurlijk altijd te kort.

Daarna door naar Desiree want uit het werk kwam Rob daar naar toe en we gingen daar met zijn allen pannenkoeken eten. De dubbele deuren zitten er inmiddels in en al het gele folie zit er tegenaan. Ook de latten waar de rabat delen tegen aankomen zitten erop dus het voorwerk is weer gedaan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.