Dongen

APK en lekker winkelen

Donderdag 27 augustus was het al vroeg dag voor Ruud want het was weer examen voor de APK verlenging. Het begint al s,morgens hoe laat rij je weg naar Dordrecht niet in te schatten maar hij was op tijd. Als eerste de praktijk en die ging goed daarna door naar het theorie gedeelte dat ging ook voorspoedig tot de computer uit viel na 20 minuten weer aan de gang en het resultaat mocht er zijn dus hij kan weer voor twee jaar. Thuis aangekomen verkleed en toen met zijn drieën naar Maldegem winkelcentrum bij Antwerpen. Op zoek naar kleren voor de verjaardag van Desiree en dat werd nu wel kort dag maar we zijn zeker geslaagd. Lekker gewinkeld, gegeten wat gedronken en naar het sinterklaas huis gekeken met parcours voor kinderen dat ware ze aan het bouwen in dat winkelcentrum dus heb je kinderen zeker een aanrader. Tegen 20.00 uur waren we weer thuis dus een mooie volle dag.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.