Dongen

Weer een drukke dag

Vrijdag 28 oktober eerst boodschappen gedaan langs Anja geweest en daarna rondje Rex natuurlijk zoals altijd ondertussen was nog steeds het bedrijf met de zinken afvoerpijpen nog niet geweest, Desiree was inmiddels al wel helemaal op en top voor de fotosessie voor haar verjaardag alweer voor de 30ste keer bij Gerard dus dat is wel heel leuk. Altijd even bij praten  hoe het is bij iedereen en deze keer was het in de Duiventoren dus lekker dichtbij. Danielle had even waargenomen voor de regenpijpen en is daarna ook nog even die kan opgekomen.

Na de fotosessie langs Desiree gereden om alles goed weg te leggen en daarna door naar de AVRI voor plantjes voor het kerkhof bij Jan maar als je er dan toch bent dan ook natuurlijk even langs de kerstshow en iets lekkers drinken en eten bij het restaurantje. Daar was Sander en Suzan dus dat was gezellig bij kletsten.

Daarna was het zo laat dat het kerkhof niet meer kon dus snel naar huis voor het eten en dat had Ruud meegebracht van een klant om eens te proberen. Tegen de klok van 18.30 uur was Danielle er om naar Oosterhout te gaan naar Cleyo Skin Experts voor een huidscan deze hadden we toen gewonnen bij de ladiesnight. Het was een interessante avond en we schrokken eigenlijk allebei wel wat het doet met je huid als je te weinig drinkt en de zon. Danielle kreeg er nog een behandeling bij van een 30 minuten en die was heerlijk zei ze.

Danielle kwam mij ophalen met een andere auto een Toyota die ze nu tijdelijk rijd want ze kreeg van de week een vervelend telefoontje ze hebben de verkeerde auto besteld een 100 PK in plaats van een 130 dus die wil ze niet dus nu is het misschien weer 8 maanden wachten en hun eigen auto is inmiddels verkocht dus nu heeft ze een huurauto van DEME maar hij reed niet zo fijn maar naar een ritje met Ruud en wat uitleg ging het een stuk beter. Rob had ondertussen een schitterende kist in elkaar gezet. Danielle heeft loodjes getrokken met vrienden die honden hebben en nu heeft Rob deze gemaakt geweldig ik denk dat er meer zullen zijn die straks zoiets hebben van was mijn loodje……..

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.