Dongen

De bouw is dicht

Zaterdag 29 oktober zijn we eerst maar eens begonnen met een aanhangwagen te vullen met alles wat weg kon want het werd nu wel erg vol en het was een zooitje. Een volle aanhangwagen met hout, plastic, steen, dakleer en papier. Ondertussen dat die werd gelost op de gemeentewerf zijn Desiree en ik eerst naar het kerkhof gereden om daar het graf schoon te maken en bloemen te zetten bij Jan dus dat ligt er weer keurig bij.

Daarna terug naar de Kanaalstraat want er was weer genoeg te doen. Alle regenpijpen zijn vervangen nu voor zinken dus aan de nieuwbouw maar ook aan de garage en aan het sanitair. Allebei de kanten die nog moesten met hout zijn gedaan en dat was veel werk kleine stukjes er tussen en om de ramen heen.

Ook de achterwand staat nu in de verf en de zijkant met de deuren dus nu is het nog de voorkant met de ramen. Daarna alles opgeruimd en aangeveegd. De grote stapels hout op het terras zijn weg dus er komt alweer wat plaats.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.