Dongen

Van de cross naar de kapelletjes tocht

Zondag 6 november was het op tijd aan het ontbijt want om 10.00 uur gingn we naar Ad en Doris want die waren in Wagenberg want daar moest Ad zijspan crossen. We hadden het al vrij snel gevonden en rond de klok van 10.30 uur stonden we dan ook al aan de koffie want bij Doris kom je niets te kort. Ad stond al helemaal gereed en toen de motor eenmaal liep konden we allemaal naar de start. Het blijft toch wel een hele happening hoor de sfeer, het geluid en de gezelligheid. Stephan was er ook die kende we nog toen we bij Ad waren gaan fietsen. Het was weer mooi om te zien en na de bak koffie daarna zijn we naar Minderhout gereden voor een wandeltocht dat ging nog net voor de regen.

Het heette de kapelletjestocht maar die hebben wij op de 5km niet zoveel gezien ik denk dat je dan de klangere afstanden had moeten lopen maar dat maakt niet uit deze was ook mooi. Daarna heerlijk geluncht bij De Beren en nog even koffie gedronken bij Ome Jos en Tante Tiny en toen zat het weekend er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.