Dongen

Heerlijk gegeten met
Ad en Doris

Woensdag 9 november nadat we allemaal hadden gewerkt was het vandaag niet gewoon eten maar een lekker etentje met Ad en Doris. Ad en Doris zijn nog een weekje hier gebleven voor ze terug gaan naar Duitsland en ze wilde graag een keer uit eten dus vandaag was het zover. Om 18.30 uur bij Spijs en IJs dus nadat we Ad en Doris hadden opgehaald zaten we gezellig aan de grote tafel. Het werd een hele gezellige avond en ook een lekkere avond want het smaakte allemaal goed. Ad was zo gek dat hij de rekening voor hem nam dus dat was helemaal lief. Rond de klok van 21.00 uur zaten de buikjes weer vol en zijn  we richting huis gegaan. Ad en Doris nogmaals bedankt.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.