Dongen

Een feestelijke dag

Zondag 13 november was het heel de dag feest. Desiree wordt 14 november 30 jaar maar dat werd zondag gevierd. Het was wel vroeg dag want om 9.00 uur stond er een heel ontbijt klaar voor 10 personen. Eigenlijk waren het er 12 maar Melvin en Maickel moesten helaas afzeggen. De MTB groep was vandaag als eerste aan de beurt dus na de felicitaties was het tijd voor het ontbijt. Na op ons gemak te hebben gegeten en wat nagepraat te hebben was het toch echt tijd om nog op de MTB te stappen.

Koen kon helaas niet mee fietsen want zijn fiets was kapot en Desiree deed maar een parcours mee want die moest weer op tijd zijn voor smiddags. Danielle en ik hebben daarna alles opgeruimd,

Danielle is begonnen met de ballonnen en ik ben snel de taart gaan halen. Een tijdje later was Desiree terug voor de opmaak van s’middags. Danielle en tante Tiny waren net iets eerder weg om de boel te versieren dus het werd een gezellige feestelijke boel bij Den Hespel.

Toen alle dames waren gearriveerd en jammer genoeg was er ook hier een bij die ziek was, beterschap Nicol konden we beginnen. Eerst werd de heerlijke taart aangesneden daarna was er voor iedereen tomatensoep en toen kwamen de planken met hartig.

Jee wat een keuze en alles was heerlijk. Daarna kwamen de planken met zoet en ook hier was genoeg keuze. Tussendoor was er koffie, thee of cappuccino.Het werd een gezellige middag en rond de klok van 16.30 uur was het tijd om alle cadeautjes in te gaan laden en de versiering weer in te pakken en was het feest weer voorbij.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.