Dongen

Nu echt jarig

Maandag 14 november was het dan de echte dag, Desiree mocht 30 kaarsjes uitblazen. Smorgens lekker koffie gedronken met Berna en tegen de klok van 11.30 uur aangereden naar de Valk voor een heerlijke lunch/brunch met zijn allen. Nadat de buikjes goed vol waren gegeten en gezellig hebben zitten kletsen zijn we terug gereden nog langs een paar winkels voor wat inkopen. Desiree wilde al heel lang van die ledverlichting om onder de keuken en in de vakken dus dat gekocht en het zal Ruud niet zijn die daar toch weer aan moest beginnen.

Nog een paar lampen bijgekocht voor buiten aan de overkapping. Dus Ruud meteen begonnen aan de verlichting binnen en nadat de ene kant zat kwamen we tot de ontdekking dat de andere niet goed was dus eerst heerlijk chinees gegeten met zijn allen en daarna de verlichting om geruild zodat Ruud weer verder kon. Ook was er weer de volgende visite gearriveerd bij Desiree dus het werd een gezellige avond.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.