Dongen

Een mooie speculaastocht
en nog veel meer.

Zaterdagmorgen 19 november zijn we begonnen met een wandeling Ruud en ik in Hendrik Ido Ambacht de speculaastocht. We gingen toch voor de 10 km al was ik wel al heel de week aan het hoesten en proesten. Het was vooral buiten gebied maar hij liep lekker weg, onderweg was er nog een stop waar je heerlijke speculaas kreeg. Daarna bij Lex en Corry koffie gedronken dat is altijd gezellig en we waren nu wel heel dichtbij.

Daarna door naar Desiree voor de stroom. Ruud moest nog wat omleggen en Desiree wilde buiten graag haar lampen opgehangen hebben die ze met haar verjaardag had gehad en dan is het ook niet meer zo donker achterin de tuin. Daarna in de keuken een ledstrip verandert in het keukenblok want die deed het niet goed.

Ondertussen heb ik de ramen beplakt met de huisjes en sinterklaas dan kan er straks de kerstman op. Ook was er achter in het kantoor alle onderkanten bewerkt en afgesloten voor als ze van de week de smeervloer komen leggen.

Daarna bij Danielle en Rob met zijn allen gegeten. Danielle was ook aan de knutsel geweest want die krijgt volgende week eters met het sinterklaas/kerstloodje en die heeft de tafel mooi versiert met de boog.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.