Dongen

Loodjes, rijmen
en cadeautjes

Zondag 27 november was het weer geen fietsweer of wandelweer met al die regen. Was wel jammer want het was anders lekker dichtbij geweest in Waalwijk maar ja volgende keer beter. Nu even met Ruud naar Tilburg geweest naar een tuincentrum maar dat viel tegen wel een paar leuke dingen gezien voor 5 december. Daarna zelf toch nog een klein rondje in Dongen gelopen en verder tv gekeken.

Bij Danielle en Rob was het een gezellige boel want die hadden alle baasjes op visite waar ze wel eens mee lopen met Rex. Ze hadden loodjes getrokken voor de hond waar iets voor gekocht moest worden en ook een rijm was verplicht. Het werd een gezellige boel en alle cadeautjes waren mooi en leuk.

Daarna gezellig met zijn allen gegeten en nog een spel gedaan dus dat was een geweldige dag geworden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.