Dongen

Een rustige week

Maandag 28 november allemaal de dagelijkse dingen en natuurlijk voetbal kijken. Rob heeft nog wel een cement papje over de smeer vloer gegoten. Dus nu is het een kwestie van drogen.
Dinsdag 29 november voor Desiree een lange dag eerst vanmorgen gewoon haar werk en rond de klok van 12.00 uur naar Oosterhout gereden voor een presentatie voor een Duitse klant en daar s ávonds nog mee uit eten in Breda. Het eten was heerlijk en vooral de cheesecake.


Woensdag 30 november al sloeg de klok 12 keer gisteravond het was toch weer vroeg dag want nu was er een presentatie in Zwijndrecht om 8.30 uur. Maar alles is goed gegaan dus dat maakt veel goed. Danielle is naar Ruud zijn werk gegaan met Rex want ze vond het toch mooier om luxe kenteken platen op de auto te hebben dus Hans had die besteld en nu konden ze erop. Rex vind het altijd helemaal geweldig in de garage en maar snuffelen.


Donderdag 1 december heeft Rob de deuren eruit gehaald van het kantoor want die waren wat uitgezet dus alles klemde en dat was niet fijn. Nu kan alles weer normaal dicht en op slot.
Vrijdag 2 december op vrijdag ga ik altijd op de koffie bij Anja al zo’n 34 jaar en nu het bijna Sinterklaas is een kleinigheidje voor Anja meegenomen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.