Dongen

regen…regen…en dan komt het binnen

Donderdag 12 januari wat een weer het is vannacht gaan regenen en het is niet meer opgehouden en dan met die harde wind je wordt er niet vrolijk van en al helemaal niet als Desiree een foto stuurt een lekkage in het kantoor. De wind staat vol op de zijkant en daar komt het tussen de balk en de plank naar binnen dus daar moet naar gekeken worden.

Later op de middag kwam Rob al langs om de dubbele deur te maken want daar was het slot van kapot maar daar was van de week een nieuwe voor binnen gekomen want dat was garantie dus dat er eerst in gezet. Daarna de vloer gemaakt want we kregen het laatste stukje er niet in maar dat heeft Rob nu ook verholpen. Daarna naar de lekkage gekeken maar dat is gelukkig simpel op te lossen dus even wachten tot het droog is.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.