Dongen

Een mooie tocht en
een drukke dag

Zaterdag 4 maart rustig opgestart en daarna kwam Danielle ons ophalen om in Breda te gaan lopen. Het was mooi weer en een route die veel door het bos ging dus we gingen voor de 10km. Het werd een fijne tocht en Rex kon lekker veel los. Het was ook een nieuwe route die we nog nooit hadden gelopen. Daarna bij Danielle geluncht en toen naar Baarle Naussau gereden voor verjaardags kleren want volgende week de 11de moet ze al weer op de foto.


Daarna naar de verjaardag van Max en Giel geweest. Romy en Marit waren we vergeten dus ook daar hadden we natuurlijk een cadeautje voor bij. Daarna liep het al weer tegen de klok van 18.00 uur dus tijd om te gaan eten en daarna naar huis en lekker in de bank.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.