Dongen

Bijna heel de tuin is gedaan.

Zaterdag 15 april was het tuinen dag bij Danielle en Rob. Het is altijd veel werk na de winter en omdat de tuin zo groot is hadden we besloten met zijn allen ervoor te gaan dus om 9.00 uur waren Ruud, Desiree, Vees en ik in de oude baan om mee te helpen. Als eerste werd het gras geverticuteerd, ingezaaid en grond erover heen dus dat stuk was klaar. Rob heeft het meteen met lint afgezet zodat er niemand op kan.

Daarna is Ruud met de leibomen begonnen en wij op verschillende plekken onkruid plukken. Danielle en ik achter bij de vijver en Rob en Vees voor in de tuin. Daar moest ook heel de rand eruit want die was zo lelijk geworden dus daar had ik nieuwe voor mee gebracht. Achter rondom de vijver en het gras hebben we nadat het onkruid eruit was houtsnippers gegooid in de hoop dat dan het onkruid niet zo snel terug is.

Desiree heeft zich heel de dag bezig gehouden met de vijver en dan het planten gedeelte daar zat zoveel alg in dat je geen plant kon zien maar nu is hij weer mooi schoon en kan alles weer groeien. Rond de klok van 17.30 uur zijn we gestopt en is de tuin bijna klaar als er nu nog een paar uurtjes ingewerkt wordt is hij zomer klaar. Wat een werk maar hij ligt er weer prachtig bij. Daarna met zijn allen gegeten en toen naar huis en onder de douche.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.