Dongen/Duitsland

Op weg naar het
zwarte woud

Donderdag 27 april eerst van alles opgeruimd, klein rondje gelopen in Dongen een paar boodschappen gedaan en toen gewacht tot dat Desiree thuis kwam want ook dan gingen wij naar het zwarte woud. Danielle, Rob en Rex ware s’morgens al vertrokken en we zouden elkaar daar weer zien.
Hier onder kun je twee “polarsteps” lezen een door Danielle en een door Desiree.
Danielle schrijft:

Vertrek

Alles klaar, vertrekken maar. Vanmorgen lekker ontbeten met een croissantje en daarna de auto “geladen”. Het zijn maar vier dagen, maar toch is het altijd weer puzzelen met de spullen. Als alles mee zit zijn we rond 15.00 uur op bestemming.
Aangekomen op de camping. Op de helft van de reis een tussenstop gehad zodat Rex kon plassen en wij een broodje konden eten. Het is hier 22 graden en zon, dat is even anders dan toen we thuis vertrokken. Na het hartelijke ontvangst zijn we naar onze accommodatie gebracht. Net verblijf en alles zit er in. Na de tassen te hebben binnen gezet en het drinken koud te hebben gezet een ronde met Rex gelopen zodat de energie er uit kon. Nu met een biertje, wijntje en nootje op de veranda.

Desiree schrijft:

Dongen

Na een tripje op en neer naar Düsseldorf AirPort ✈️ om Vees af te zetten mijn eigen tas 🧳 gepakt om samen met papa en mama te vertrekken naar het Zwarte Woud waar we ons bij Rob, Daniëlle en Rex gaan voegen! Maar onderweg stoppen we nog even bij restaurant de gouden bogen 🍔. Tot later! 👋🏼
Na een rit (waarbij ik regelmatig heb moeten aangeven dat ik het bochtenwerk van mijn vader als “zeer onprettig ervaar” en de “smoothness” mis) aangekomen in Steinach 😎. Kleine side note: deze meid is tijdens deze reis bij level 4252 in Candy Crush beland 🍭. Net voor de finish moest ik nog even uitstappen om wat borden aan de kant te zetten, want een wegafsluiting is niet geldig voor de heer Emmen, ik citeer “Die motor kon er toch ook door?” 🚧 De weg verder door gereden, bordje doodlopende straat genegeerd om vervolgens onszelf vast te rijden op een fietspad (dat paste zelfs volgens Ruud niet)… uiteindelijk door Daniëlle telefonisch binnen geloodst om daarna kwispelend door mijn vriend te worden ontvangen; we zijn er!! 🐶 We gaan nu wat eten en morgen het Zwarte Woud verkennen 🗺️…

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.