Dongen

Race tegen de klok ⏰

Desiree schreef op vrijdag 26 mei op de polarsteps:
Ik heb een déjà vu 🔮…
Op 30 april 2022 schreef ik vlak voordat we naar Turkije vetrokken “Iedere keer als ik op vakantie ga is het enkele uren van te voren paniek; ik moet mijn koffer 🧳 nog pakken, ik ben mijn paspoort kwijt, ik kan mijn zonnebril niet vinden en wil eigenlijk die sokken 🧦 die ik 2 uur geleden in de wasmand gooide ook mee (want ze zitten zó lekker).” En je raad het al… dat was deze keer dan ook niet anders. 🫣 Collega’s waarschuwde mij al “Joh Dees is het niet handiger als je een dag voor vertrek al vrij neemt?” maar in verband met een klantbezoek in het mooie gezellige Maastricht op donderdag moest ik echt nog even de laatste zaken afronden op vrijdag en dat zou niet lang duren dacht ik. Eindstand; met een hoofd zo rood als een tomaat 🍅 stormde ik om half 6 het kantoor uit (omdat ik de laatste was had ik ook nog de verantwoordelijkheid van het sluiten van de ramen en het uitdoen van de lichten 💡 al die extra verantwoordelijkheid kon ik er natuurlijk echt niet bij hebben 😑). Tot overmaat van ramp kon ik bij Etten-Leur ook nog eens aansluiten in de file 🚗, het enige voordeel daarvan was, dat ik wist dat ik niet de enige was die nog tot zo laat aan het werk was. Onderweg had ik vriendlief 🥰 gebeld die mij verzekerde dat hij helemaal, voor de volle 100%, compleet, tot in de puntjes, perfect voorbereid was en in de startblokken stond om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen we om 20:40 uur thuis 🏠 aan, moest ik eerst nog als Desiree Verstappen naar de Wilhelminastraat racen 🏎️ om mijn koffer te halen, om die vervolgens in een record tempo vol te proppen met veel te veel kleding, koek, snoep en andere zaken.

Er moesten nog documenten worden geprint 📄, er moest een ophaaltijd worden afgesproken en daarnaast moest er nog allerlei prullaria bij elkaar geschraapt worden. Ondertussen nog wat dozen 📦 gescheurd en in de papierbak gedaan, want dan kan dat morgenochtend mooi nog allemaal mee als deze wordt opgehaald; lekker praktisch en onwijs belangrijk op dit moment. Afijn, na heel wat heen en weer geren, gesjouw en gedoe liggen we nu op bed en denken we klaar te zijn voor onze Nijl cruise 🚢….. Maar nog net voordat ik in slaap val… even checken of ik de wekker wel heb gezet 🤭.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.