Spanje

Dag 2 Barcelona

Maandag 18 september een beetje uitgeslapen 8.30 uur en daarna ons opgefrist en richting het ontbijt gegaan. Het was een lekker ontbijt dus we konden er weer even tegen. Als eerste zijn we naar de La Boqueria gelopen een grote overdekte markt met allemaal kraampjes met eten.

Dit is op de La Ramblas dus het is er erg druk dus je moet er op tijd zijn. Het was prachtig om te zien zoveel bij elkaar. Daarna een metro gezocht en op weg naar FC Barcelona.

Daar aangekomen was het wel jammer want het stadion staat in de steigers en ze zijn volop aan het verbouwen dus daar mocht je niet in. Ze voetballen nu tijdelijk in het Olympische stadion dus dan daar naar toe, Onderweg er naar toe kwamen we ook nog langs het oude stadion in de stad en dat is nu een winkelcentrum geworden. Aangekomen bij het Olympisch stadion hebben we wel rond gekeken maar ook daar mocht je niet naar binnen.

Daarna door naar Kasteel de Montjuic deze staat hoog op een berg dus met de gondels omhoog gegaan. Daar rond gekeken en wat gegeten en gedronken en toen weer met de gondel terug. Daarna met de metro terug naar het hotel want inmiddels was het 17.00 uur geweest. Vandaag hebben we veel met de metro gedaan want het is zo warm en dit lag allemaal bijna in de buiten wijken. In het hotel even gedoucht en wat uitgerust om daarna te gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.