Den Haag

NK Masters goed van start.

NK Masters vrijdag (54)Vanmorgen was het al vroeg dag want de NK masters waren van start en deze keer worden ze gehouden in Den Haag in het Hofbad. Om 8.15 uur liepen we het zwembad binnen want dan kon Desiree eerst goed inzwemmen dit was wat langer in verband met het trainingskamp en daarna konden we dan Lex zien. Desiree haar eerste afstand was de 400m vrije slag en hierop stond ze als derde geplaatst. Na een mooie race en 4 sec van haar inschrijftijd te hebben afgezwommen pakte ze een zilveren plak dus de eerste was binnen. Daarna was het een tijdje wachten maar er was genoeg te doen en te kletsten en toen was het tijd voor de 50m rugslag. Dit is altijd een moeilijke afstand doordat het maar een baan is kan dit alle kanten op en alles moet dan meezitten en dat was vandaag niet het geval. De start was niet allesNK Masters vrijdag (175) het liep niet en Desiree dacht dat ze er al was al was dat niet maar ze perste er toch nog een medaille uit. Ze stond op zilver en het werd een bronzen.
Daarna was het wel een lange zit want aan het einde was pas de 4x200m vrije slag en dat was rond de klok van 18.00 uur. Het zou een moeilijke race worden want de concurrent lag een serie later maar de dames gingen ervoor. Eerst was het nog niet eens zeker dat ze hem NK Masters vrijdag (176)zouden zwemmen want Amy zat naar een ongeluk niet goed in haar vel maar ze ging toch mee van start. De dames zetten de klok stil op 9.27.12 en door de speakers klonk dat ze ook het Nederlands master record hadden maar toen moesten de andere nog en deze waren 2 sec sneller dus daar ging de eerste plaats naar toe en het record maar wij zijn trots op onze meiden. Van de week was nog het zeggen dat het niet door ging en nu een mooie tweede plaats en toch alle vier een mooie KIKA beer want ze hadden toch even het record in handen gehad.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.