Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 27 april koningsdag dus na het ontbijt en de krant de oranje tompouce bij Danielle en Rob. Desiree en Vees waren ook naar de Oude baan gekomen dus lekker met zijn allen aan de koffie en de tompouce en er was er ook een speciaal voor Rex deze had Danielle besteld dus dat was leuk.

Ook vonden de meiden het tijd om Ruud te vertellen wat ze geregeld hadden. Danielle heeft het meeste werk gedaan maar zondag 5 mei gaat Ruud met Desiree en Vees naar Feijenoord in de kuip en wel business  class dus dat is wel een heel mooi uitje. Daarna zijn we toch maar eens begonnen met klussen. Danielle is in de badkamer het kastje gaan schilderen en het kozijn en Ruud heeft de badkamer gewit.

Rob heeft de dubbele deuren geschuurd en de balken in de grondverf gezet. Later zijn de deuren weer geverfd en zo nog wat klusjes. Ruud en ik zijn s,middags nog naar de begraafplaats gelopen want gisteren was eigenlijk de verjaardag van Jan dus even nog een mooie nieuwe bos bloemen neergezet. Daarna terug gelopen naar de Oude baan en nadat we Rex hadden uitgelaten hebben we heerlijk chinees gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.