Dongen

2de pinksterdag.

JGFI6487Vanmorgen weer op ons gemak gedaan en daarna zijn we weer naar de Kanaalstraat gegaan want de vloeren zijn er nog niet helemaal uit. De keukenvloer is er helemaal uit en ook een laag zand. De bij keukenvloer is bijna helemaal los gehakt en al een stuk verwijderd. Ook hadden we nog een kleine OGBD0881aquanura in de keuken want het ging niet helemaal goed met de waterleiding maar gelukkig hadden we dat snel verholpen. Bij Hornbach spullen gehaald voor allerlei afvoeren, tempex en gaasnetten dus dan kunnen we het helemaal klaar maken om beton te storten. Ook kwamen Lex, Corry en Ellen onverwachts nog langs dus dat was wel gezellig konden we weer even bijkletsen en die hadden het al weer een tijdje niet meer gezien dus daar was veel voor verandert. Daarna lekker gaan eten want dat hadden we wel verdiend naar een zwaar weekend.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.