Dongen

Er is weer veel gedaan.

c79704cf-d36b-484f-b582-13180e595dd5Zaterdagmorgen begonnen met de aanhanger te vullen en weggebracht naar de gemeentewerf. Daarna is er gewerkt aan de boeiboord en die is nu rondom het huis helemaal klaar en hij is prachtig geworden. De riolering is nagekeken en schoon 7c77db0c-43ce-4095-8b83-df7a6f8b6b6fgemaakt en we weten nu precies hoe hij ligt. Ook is de zinken dakgoot aan de oprit kant gemaakt deze moest verlengd worden en er kwam een mooie nieuwe zinken dakgoot aan. Ook is alles weer dicht gelegd wat 9a3dea2e-4afd-45f5-811e-bb22820fa7eaopen moest voor de riolering. De helft van het rabat is geverfd althans de kanten die in elkaar gaan waar we straks niet meer bij kunnen. Ook zijn de balken van de houten frames zwart gemaakt waar straks de kozijnen in komen want mocht er dan een mm zicht zijn dan is het toch het geheel zwart. Verder alles weer wat opgeruimd en opgeveegd dus het ziet er weer netjes uit. Maandag wordt er veel gedaan aan de elektra want dan komt Ad.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.