Dongen

Er is weer veel gedaan.

4d33f25c-7136-4fa7-8ea0-f5bc7006ce18Dinsdag weer op tijd begonnen en dan schiet het best wel op als je zo heel de dag door kunt gaan. Er zijn heel veel pvc buizenac18cfc8-38de-4406-a381-3afea9732f7b gelegd voor de stroom en ook in de keuken zijn de eerste buizen zichtbaar van waar de stroom moet komen. Ook in de meterkast is er alweer veel verandert en zo zie je telkens weer wat anders te voorschijn komen. Bij Hornbach de overige lampjes opgehaald en andere spullen en alle planken zijn geverfd. Ad heeft de oprit weer dicht bestraat dus we kunnen weer gemakkelijk achterom. Op het einde van de middag is Desiree nog snel even gaan trainen en Ruud en Ad hebben doorgewerkt tot 19.00 uur daarna gedoucht en toen lekker uit eten geweest.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.