Oosterhout

Drie prijzen behaald in Oosterhout.

triatlon team een mooie 2de plaats

triatlon team een mooie 2de plaats

Zondag was Oosterhout aan de beurt maar deze keer begon Desiree niet aan haar wedstrijd bij de KNZB maar bij de triatlon aan de andere kant van de Warande. Desiree was gevraagd door Hanneke of ze met haar en Michael een trio wilde vormen voor de triatlon. Hanneke zou dan fietsen, Michael lopen en Desiree zwemmen. Desiree was dus als eerste aan de beurt en om 10.00 uur ging ze te water in de tweede wave. Het was

Alle 1ste plaatsen bij de masters

Alle 1ste plaatsen bij de masters

750m zwemmen en ze kwam als eerste uit het water, dan door naar Hanneke die bij haar fiets stond tijdswaarneming overgedragen en weg was Hanneke. Daarna doorgelopen naar achteren en daar stond dan Michael te wachten op de wissel als Hanneke terug kwam. Hanneke moest twee rondes en dat 20 km en daarna was het lopen 4 rondes 5km. En ze deden het perfect met zijn drie├źn en behaalde bij de trio’s dan ook een mooie 2de plaats. Dus de eerste prijs was

1ste estafette team

1ste estafette team

binnen. Daarna naar iedereen bij het zwemmen gekeken en om 15.15 uur was dan eindelijk Desiree aan de beurt voor de 1km masters. Na een gewone race tikte Desiree als 1ste aan bij de masters 25+ en en over het gehele veld als 1ste Brabander. Daarna stond Amy, Rick en Max al klaar voor de estafette 4x250m dus Desiree kon weer meteen door naar de voorstart en hier pakte ze met zijn vieren na een spannen de race de 1ste plaats. Dus dat was een mooie dag met al die prijzen. Daarna gezellig met Rob die was komen kijken en Lex, Corry, Max, Rick en Nicole gaan wokken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.