Bergeggi

Een rustige dag.

DSC09296Rond de klok van 11.00 uur was het dan toch tijd om op te staan we hadden lekker 5 uurtjes geslapen en anders hebben we vanavond geen slaap. Inmiddels waren Raymond, Max en Klaas ook gearriveerd want die waren later weggereden. Na het DSC09309douchen zijn we op ons gemak naar sportorno gelopen en daar wat gegeten en gedronken. Daarna in het hotel de zwemspullen gehaald en naar het strand gegaan. Daar hebben ze getraind maar ook lekker liggen zonnen en liggen lezen. Het was goed vertoeven want de temperatuur hier in 22 graden. Daarna ons opgefrist om in Savona te gaan eten in ons wel bekende restaurant. Het was weer heerlijk en daarna naar het hotel waar we naar nog even tv te hebben gekeken ons bed hebben opgezocht.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.