Dongen

De eerste kasten zijn gevuld.

Zaterdag als eerste het overige zand weggebracht en de betonmolen. Er waren nog zakken knauff over dus die bij Ad afgegooid. De man van de vloer was er weer want de plinten moesten er nog op dus dat is nu ook gedaan. Omdat we de aanhanger toch hadden zijn we eerst naar oma gereden om daar de eerste dozen te halen om in de keuken te zetten want voor ons was er even niet veel te doen. We dachten eerst dat zijn er veel te veel dat gaat niet passen maar er is nog plaats over in de kasten en ten tweede hier gaan we een week over doen voordat dit is opgeruimd maar aan het einde van de dag was alles klaar. Boven is er ook hard doorgewerkt alles is geverfd. Kozijnen, cv kast inloopkast en die is zwart geworden wordt wel heel mooi en de planken in het trappengat dus het boven is het klaar wat verven betreft.
In de Oude baan zijn de eerste frames gemaakt waar straks de planken opkomen. De grond is vlak gezet, tegels erop gelegd en de twee frames die klaar waren erop vast gemaakt dus het begint steeds meer vorm te krijgen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.