Dongen

Eindelijk is er een
bank gevonden.

Dinsdag zijn we naar het werk weer op banken jacht gegaan.
Dit is het enige wat Desiree heel moeilijk vind en ze kan daardoor ook niets vinden. We hebben al heel wat winkels gehad en vandaag is het dan toch gelukt. Desiree wilde niet te groot en niet te kolossaal, ook geen drie en twee zits maar ook geen bank en twee hele grote stoelen want het moet ruimtelijk blijven. Het is een twee en een half zits geworden en twee stoelen. De kleur is niet zoals op de foto maar ze heeft gekozen voor donker bruin en dan de bank en de stoelen hetzelfde. Rond half augustus komt het binnen dus het is jammer genoeg nog wel lang wachten. Ook is de salontafel besteld dit zijn er drie die evt in elkaar passen en een bijzet tafeltje voor bij de bank of tussen de stoelen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.