Tilburg

Vandaag de dag

Maandagmiddag 29 november was het zover Danielle moest om 13.15 uur binnen zijn nuchter. Rond de klok van 13.05 uur waren we op de afdeling en al snel werden we geroepen voor een gesprekje. Onder dit gesprek kreeg ze al een telefoontje dat Danielle naar beneden mocht dus snel een bed gezocht en een hemd aan en daar ging ze al op weg naar de OK. Het wachten was wel lang voor ons want om 16.15 uur hoorde wij ze weer want wat we niet wisten was toen ze naar benden ging een blokkade in haar been kreeg en dat dat een uur in moest werken. Gelukkig is alles verder goed verlopen en dat stukje wat achteraf groter was dan dat Danielle had verwacht is opgestuurd dus dat hoort ze als ze terug moet. Simone de vriendin van Danielle moest toevallig in het tweesteden werken dus die was er alweer meteen en na het telefoontje ben ik ze meteen gaan halen. Daarna naar Desiree gegaan en daar met zijn allen gegeten en tv gekeken. Rob heeft in de tussentijd de lampjes alweer terug gehangen want met het voegen hadden ze die eraf gehaald dus het is weer prachtig.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.