Noorwegen

Op  naar Gjovik

Op dinsdag 9 augustus schreef Danielle:

Doei Frederiksten Camping, tot over 16 dagen, want dan komen we hier weer langs terug op de terugweg naar huis. Nu door naar Gjøvik waar we drie nachten zullen verblijven. Na nog 100 km te gaan was het tijd voor lunch! Rex heeft het slapen in de auto helemaal uitgevonden en wringt zich tussen de spullen in een uiterst oncomfortabele houding. De tunnels vind Rex wel een beetje raar en houd het dan ook nauwlettend in de gaten tot we er weer uit zijn. Ons derde huisje op Sveastranda Camping. We zijn aangekomen, zijn uitgepakt en Rex heeft genoten van zijn zalmhuid. Deze camping ligt aan een fjord, dus daar gaan we eerst een kijkje nemen en dan op naar de supermarkt voor wat eten. Rex heeft zich uitgeleefd en is opnieuw knock-out. De boodschappen zijn binnen en Rob heeft “gekookt” vanavond. Nu dus tijd om plannen te maken voor de komende drie dagen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.