Noorwegen

De terugreis is ingezet

Danielle schreef op donderdag 25 augustus:
Nog een laatste toilet bezoek, de auto is ingepakt en we zijn weer uitgechecked. De terugreis gaan we inzetten, in drie keer. We overnachten nog twee keer, de laatste keer in Noorwegen vanavond en dan nog een keer in Denemarken voor we ons eigen bedje weer kunnen induiken.
Koffiestop


Tijd voor een koffiestop en broodje. Rex even plassen en de pootjes strekken. We zijn op de helft en gaan nu het laatste stuk voor vandaag rijden. De mooie bergwegen hebben we weer achter ons gelaten en rijden nu weer op wat in Noorwegen in een snelweg heet, de E18.
Met de veerboot van Horten naar Moss, een overtocht van ongeveer 30 minuten. En we hadden geluk, we waren de laatste auto die aan boord mocht. Nu is het nog een stukje naar Halden.
Welkom terug

En toen waren we weer terug in Halden. Dit was ons eerste huisje in Noorwegen en is ook ons laatste huisje. De camping eigenaar herkende ons nog van ruim 2,5 week geleden en we hebben nog een keer huisje 10, “welkom home”.


Heerlijke friet en broodje hamburger stond er op het menu. Daarna nog even van het zonnetje genoten en een film gekeken. ‘s Avonds met Rex uitlaten stond er een ree ons aan te kijken op de weg.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.