Italië

Lido di Ostia ~ Pre Race Day

Desiree schreef op Woensdag 25 augustus.

s Ochtends redelijk op tijd opgestaan, om naar de races van vandaag te kijken. Sommige procedures etc. waren mij nog niet helemaal duidelijk dus op onderzoek uit 🧐 Al snel kwamen we bij “de Nederlandse tribune” informatie uitgewisseld, naar de races gekeken en na afloop onszelf klaar gemaakt voor een heerlijke strand dag. 🏖 Af en toe even de zee in, tussendoor een kruiswoordpuzzel of even de sappigste laatste roddels doornemen, kortom: een prima dagje. 📖 Daarna begon de speurtocht naar pasta en uiteindelijk gevonden! 🕵🏼 Als toetje echt Italiaans ijs. Na het eten naar huis en op tijd naar bed: morgen race day 😎

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.