Noorwegen

En weer thuis

Danielle schreef op zaterdag 27 augustus:

Onze laatste dag, het laatste stukje van de terugreis. Vannacht hadden we gigantische regen en onweer. Rex kroop onder het bed en kwam daar vanmorgen pas weer onderuit. Na de regendans te hebben gedaan en de broodjes te hebben gehaald zitten we nu aan het ontbijt. Daarna de laatste spulletjes in de auto leggen en op weg naar de veerboot in Rødby. Een half uurtje eerder dan gepland op de veerboot, het weer is niet best hier, dus maar goed dat we richting huis gaan. Over ongeveer 45 minuten komen we aan in Duitsland en dan immergrade zum house.
Tijd voor pauze, een broodje en wat drinken en Rex kon zich even uitleven. Dit is toch ideaal, waarom is dit er niet bij iedere parkeerplaats?
En dan rijden we om 18.30 uur weer Dongen binnen. Toch wel heerlijk vertrouwd allemaal. Bij thuiskomst Rex uitgelaten en die had gigantisch veel te snuffelen. Daarna frietjes gehaald en gegeten en de auto leeg getrokken. Alles is alweer opgeruimd, hangt te luchten of ligt in het washok. Dag vakantie, je was geweldig!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.