Dongen

Een smeervloer, een nieuwe auto en een mooie tocht

Zaterdag 26 november was een drukke dag om 8.15 werd Ruud al opgehaald door Danielle want die kon haar nieuwe auto ophalen in Dordrecht. Dus na het bekende praatje en alles te hebben afgehandeld konden ze aan de terug reis beginnen met de nieuwe auto altijd leuk en van alles uit proberen.

Bij Desiree was het om 8.00 uur ook al druk want daar werd de smeervloer gelegd. Toen ik naar Desiree ging natuurlijk even langs de bakker voor iets lekkers want dat gaat er altijd in. Rond de klok van 11.00 uur kwamen Danielle en Ruud alweer in Dongen aan en nadat we de auto hadden bekeken is Danielle met haar collega’s naar Venlo gereden om naar het nieuwe huis van een collega te gaan kijken en daar gezellig met zijn allen lunchen.

Bij Desiree toen de smeervloer erin lag alles opgeruimd. Zakken cement terug die over waren en de betonmolen weer terug gebracht. Desiree en Vees hebben het overige zand naar achteren gebracht voor straks als er getegeld kan worden.

Na het eten zijn Ruud en ik aangereden naar Egmond aan Zee voor de fjoertoertocht. Daar aangekomen eerst onze spullen opgehaald en daarna in een strandtent wat gegeten en gedronken. Daarna zijn we naar hotel Zuiderduin gelopen want daar zou gestart worden. Nu was het onze tijd nog niet maar we hadden zo is zitten rekenen en als we om 19.15 uur zouden starten dan zou het wel heel laat worden voor we thuis waren eigenlijk al gewoon nacht dus toch maar iets proberen. Wij in de stroom mee en ik kon door maar Ruud werd eruit gepikt het is nog niet uw tijd maar na de start hebben we elkaar weer opgezocht en zijn toen gaan lopen. Het was een mooie tocht met mooie verlichte objecten alleen die hadden er van mij meer mogen zijn.

De 13 km waren heel zwaar en ik was dan ook heel blij dat ik er was misschien toch te zwaar geweest na zo’n weekje met al die pillen. Rond de klok van 22.15 uur waren we weer thuis dus dat was nu een mooie thuiskomst anders was het 00.45 uur geweest.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.