Dongen

Alle spullen gehaald
voor de vloer

Vrijdag 25 november had Ruud een vrije dag want er moest veel gehaald worden voor bij Desiree voor de smeervloer. Eerst s’morgens koffie gedronken daarna naar de bakker en toen een aanhanger opgehaald en door gereden naar Hornbach voor zakken cement. Deze bij Desiree afgegooid en toen op weg voor de eerste kub zand bij van den Noort. Deze weer geleegd bij Desiree en toen nog maar meteen een aanhanger zand gehaald. Daarna eerst gaan eten want dat zou er bijna bij inschieten. Daarna bij Fred een betonmolen opgehaald dus de spullen waren er allemaal.

De aanhanger weer terug gebracht en langs Rob en Danielle gereden. Rob was met de potten voor bezig om kerstboompjes in te zetten en dan met lichtjes dus dat wordt weer mooi. Daarna ons geïnstalleerd bij Desiree voor het voetbal.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.