Dongen

Honderden lichtjes

Maandag 19 december was Danielle heel de dag op kantoor maar deze keer was het voor de BHV/EHBO. Danielle hoeft eigenlijk alleen maar herhalingen want die heeft alles al maar er waren nu zoveel nieuwe dat het gemakkelijker was als het op kantoor was dus Danielle heeft daar aan deelgenomen dus alles weer een keer opnieuw. Bij thuiskomst was er een mooie kerstgroet van stichting met je hart waar Danielle vrijwilliger is en dat is altijd leuk een blijk van waardering.

Desiree en ik zijn sávonds na het eten naar de begraafplaats De Cremer geweest want daar was het weer een lichtjesavond. De begraafplaats staat dan vol met fakkels en vuurkorven en iedereen kan een lichtje brengen naar zijn overledene. Ook als je dat wil is er iets warms te drinken en ik moet zeggen het was weer goed verzorgt.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.