Dongen

Ook de meterkast is klaar

Vrijdag 23 december was een drukke dag voor iedereen. Nadat ik bij Babs ben weggaan met een heerlijk kerstcadeau was het de beurt aan de bakker de slager en alle andere kleine boodschappen nog. Daarna bij Anja zoals altijd op vrijdag even een bakkie doen en toen nog door naar de stad voor de kerstcadeautjes. Wat een geren maar ik was ook allemaal veels te laat druk druk druk. Ruud is om 8.00 uur weer naar Desiree gereden om weer verder te gaan met alles aan te sluiten. De meterkast is klaar en hier en daar nog wat draadjes getrokken. Tussen de middag heerlijk gegeten bij Danielle en daar meteen Rex uitgelaten want dat kan Danielle nog steeds niet. Verder is het helemaal opgeruimd het kantoor want dan is er ruimte voor morgen. De wanden worden dicht gezet en alle stroom wordt dan aangesloten en gemonteerd. Danielle en Desiree hebben ook alles afgesloten op het werk om een week vrij te zijn dus dat is ook wel heel lekker. Savonds kwam Gies nog langs met een prachtig kerstpakket dat wordt smullen en genieten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.