Dongen

De airco/kachel hangt

Donderdag 22 december was Ruud zijn eerste vrije dag het was niet zo druk op het werk dus Ruud heeft alvast vrij genomen want thuis en bij de rest is nog genoeg te doen. Rond de klok van 8.00 uur is Ruud naar Desiree gereden om de airco op te gaan hangen die tevens ook verwarmd mocht het dan weer kouder worden dan kunnen ze toch door. Toch wel even puzzelen als je dat nog nooit hebt gedaan maar hij hangt en doet het maar ik had ook niet anders verwacht. Daarna begonnen aan de meterkast want het kantoor en de buitenverlichting krijgen een aparte meterkast als er dan iets fout gaat staat het huis er buiten. En wie wat bewaart heeft nog wat de meterkast uit het huis want daar is alles nieuw in gegaan. De rest is allemaal nog druk op het werk en ik vooral met de boodschappen in huis halen wat is het toch druk overal je wordt er niet goed van maar het hoort erbij. Rond de klok van 17.00 uur is Desiree naar Oosterhout gereden naar Corina om samen naar het afscheid te gaan van Hans, Ans en Johan want dit was in de klapijstraat dus dicht bij Corina. Daarna heeft ze daar heerlijk gegeten en vloog de avond weer voorbij.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.