Dongen

Van alles wat

Dinsdag 27 december was het vroeg dag want Rob en Ruud gingen Maickel en Yvonne mee verhuizen. Nadat Ruud was vertrokken zijn Desiree en ik naar De Warande gereden om banen te gaan zwemmen want de trainingen gaan natuurlijk niet door wegens de kerst. Maar na een 800m ben ik eruit gegaan zo misselijk was ik geworden. In de hal gewacht en toen Desiree kwam was eigenlijk de vraag wat doen we want we zouden naar Breda gaan iets ruilen, toch gegaan en onderweg toch even de plastic tas nodig gehad en dat luchtte wel op. Spullen geruild en toen bij Danielle Rex uitgelaten en daarna met zijn drieën lekker gaan lunchen. Rond de klok van 17.00 uur waren de verhuizers ook weer terug en zijn  we gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.