Dongen

2de kerstdag

Maandag 26 december tweede kerstdag zijn we begonnen thuis met een lekker ontbijtje en ook Desiree schoof aan. Danielle moest eerst haar teen laten verzorgen bij Joma en daarna gingen die brunchen bij Rob thuis. Na het ontbijt zouden Ruud en Desiree gaan fietsen maar dat ging hem niet worden met al die regen dus zijn ze de vloer gaan leggen in het kantoor. Danielle en Rob zijn nadat ze een grote ronde met Rex hadden gelopen naar oma in Rijen gegaan. Ik heb nog een rondje gelopen eerst na de harde werkers gaan kijken en even bij de koepelkerk naar binnen geweest.

Nadat de vloer erin lag zijn we naar de stad gereden voor een devoloo om het internet te verlengen naar het kantoor en is er een begin gemaakt aan het bureau wat nog in elkaar gezet moest worden. Rond de klok van 18.00 uur snel onder de douch want om 19.00 uur gingen we met zijn allen op weg naar grillig om lekker te gaan eten. Ook dat werd een gezellige avond met veel lekkers en goed gevulde buikjes.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.