Dongen

1ste kerstdag

Zondag 25 december eerste kerstdag waren we allemaal uitgenodigd bij Rob en Danielle en daar zijn we om 10.30 uur begonnen met een heerlijke brunch. Daarna alles opgeruimd, Rex uitgelaten en ons eigen geïnstalleerd voor het eerste spel en dat was natuurlijk risk. We speelde dit met vijven want Danielle geeft daar niet zoveel om maar die is dan van de kaartjes en de hapjes en de drankjes want we werden goed bevoorraad. Om 16.30 uur is Rob weer even Rex uit gaan laten want de oorlog was nog niet gewonnen.
Daarna weer verder gegaan en om 18.30 uur was de winnaar bekend

Desiree had het spel gewonnen door blauw of te wel Vees te vernietigen. Daarna heerlijk gegeten een tomatensoep vooraf, dan een Carpaccio of een pasteitje en dan voor hun een groot stuk vlees en voor Rob en mij een heerlijk varkenshaasje ook daar waren aardappelkroketjes, duchesse, stoofperen etc. Daarna kwam er ook een heerlijke toetjesplank en toen zaten we net te vol. Na het opruimen was het tijd voor het spel ticket to ride en ook daar was er de nodige spanning maar daar ging Ruud er met de winst van door. Inmiddels was het rond de klok van 12.45 uur dus tijd om naar huis te gaan na een hele mooie gezellige dag.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.