Dongen

Klussen en dan …..Kerstavond

Zaterdag 24 december was het eerst overdag klussen bij Desiree. Alle wanden zijn nu dicht gezet en meteen de gaten erin gemaakt waar de stopcontacten en schakelaars komen. Ook alle lampen, schakelaars en stopcontacten zijn gemonteerd dus er is heel hard gewerkt. Daarna zijn Ruud, Desiree en Vees gaan hardlopen en nadat iedereen had gedoucht ook Rob en Danielle was het tijd voor het eten. Ik had smiddags in de keuken gestaan en voor het eerst hazenbout gemaakt met een heerlijke saus die drie uur in de oven moest staan en ik moet zeggen hij was heerlijk.

Maar we waren begonnen met carpaccio en een pasteitje, daarna allerlei soorten vlees hazenbout, biefstuk, biefstukrolade, lamsrack en snitzel met aardappel kroketjes en duchesse, salade, stoofperen en appelmoes en als toetje een toetjesplank met allemaal verschillende heerlijke dingen. Na het opruimen en alles was wat gezakt een koffie met iets lekkers en dan natuurlijk all you need is love met in de reclame een cadeautje voor de meiden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.