Dongen

Winterserie deel 3
in Waalwijk

Zondag 15 januari was het vroeg dag want Danielle, Rex en ik wilde Waalwijk lopen maar Danielle moest s,middags naar een babyshower dus dat was dan vroeg starten. Om 8.30 uur was Danielle hier om mij op te halen dus mooi op tijd. Na het inschrijven gestart maar bij 2,5 km ging het verkeerd het briefje klopte niet de pijlen waren weg dus daar zelf maar even war rond gelopen en op een gegeven moment de route weer op kunnen  pakken dit gebeurt gelukkig niet heel vaak. Daarna heeft Danielle mij thuis afgezet, ik ben toen maar een klein rondje nog gaan lopen in Dongen want de mannen, Ruud, Rob, Koen en Melvin waren nog niet terug van de MTB en het was nu wel een kort rondje geworden door de foute omschrijving en geen pijlen. Daarna samen tosti’s gegeten en daarna lampjes gehaald voor de vijver want daar is al het licht vanuit.  Daarna door naar Rob want die heeft een stroomstoring door al dat water.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.