Dongen

Wat een saaie dag

Zaterdag 14 januari op tijd opgestaan want er stond een mooie wandeling op de planning……. alleen die is er nooit gekomen. Wat een weer alleen maar regen, regen en regen weer de gehele dag je wordt er niet goed van dus dan op zoek naar een tafellamp voor buiten maar dat was nog niet zo gemakkelijk heel veel winkels gehad maar nergens een tafellamp dus nu maar een besteld. Die van ons gaf van de week kortsluiting dus alles sprong eruit en dat om 6.15 uur in de morgen niet echt gemakkelijk en fijn. Maar we kwamen wel leuke dingen tegen voor de vogels voor buiten dus hebben we dat maar meegenomen en een nieuwe temperatuur meter. Rob heeft toch maar even meegeholpen maar ook die was kleddernat met het buiten zijn en dan hebben we natuurlijk Rex die wil eigenlijk niet naar buiten als het regent maar ook die heeft 4 rondes op een dag dus ook die moest er aan geloven. Bij ons is er inmiddels ook een lekkage bij het zijraam maar gelukkig niet heel erg dus daar moet ook naar worden gekeken als het droog wordt. Danielle heeft de binnen zit dag ook goed besteed want die heeft de fotoboeken bijgewerkt.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.