Dongen

Een rustige week

Zondag 26 februari was een rustige zondag. Een rondje gelopen in Dongen zelf en verder lekker binnen film gekeken want het was wel koud er werd dan ook niet gefietst.
Maandag 27 februari is Danielle nog een dag thuis gebleven in verband met Corona maar morgen kan ze weer ze hoest nog een heel klein beetje maar de rest had er geen moeite mee. Ik ben s.morgens eerst op de koffie geweest bij Joze een vriendin was dat van oma en die werd 75 jaar dus dat verdiende een bezoekje.
Dinsdag 28 februari was Rex hier heel de dag zoals altijd op dinsdag want dan is Danielle heel de dag op kantoor. De boeken zijn binnen gekomen van Albelli en ze zijn weer prachtig geworden. Nu nog een te gaan van de verbouwing van het huis want daar komt ook het kantoor in en dan ben ik gelukkig weer helemaal bij.


Woensdagavond 1 maart zijn Rob, Danielle en Rex naar Sarah gereden want die maakt altijd foto’s van Rex dus nu zou ze een paar mooie maken voor zijn verjaardag. Ze kwamen daar wel op het juiste moment want Sarah woont op een boerderij en daar werd net een kalfje geboren.
Het was geweldig om te zien zeiden ze later.


Donderdag 2 maart heeft Danielle haar uitnodiging rond gestuurd want dat is ook weer zo. Eigenlijk is ze de 21ste jarig maar ze viert het natuurlijk in het weekend.
Vrijdag 2 maart heeft Rex zijn eerste verjaardagskaart al gekregen en wel van zijn broer Athos dus er is ook een mooie gemaakt voor Athos dan heeft hij hem nog net met zijn verjaardag. Verder wat boodschapjes gedaan en cadeautjes gekocht want er zijn er veel jarig.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.