Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag op tijd opgestaan en rond de klok van 9.00 uur aangereden naar Dordrecht voor de zuurkooltocht. Het was een mooie tocht en deze hadden we nog nooit gelopen althans deze route. Het was door een mooi natuur gebied en een stukje door een wijk en natuurlijk onderweg een broodje zuurkool met worst. Na de 10 kilometer te hebben gelopen zijn we naar huis gereden en daar nog een broodje gegeten en toen was het tijd om naar Mark en Jessica te rijden om hun nieuwe huis te gaan bewonderen.

Desiree en Vees waren met ons meegereden en Rob kwam iets later want die was nog even druk. Het werd een gezellige middag en ze hebben het goed voor elkaar een gezellig en warm huis dat komt helemaal goed. Daarna nog even een boodschap gedaan en daarna bij Desiree friet gegeten met voor Ruud en Vees heerlijke drumsticks uit eigen oven en wij hebben het bij een gewone snack gehouden. Daarna nog de kapstok en de kaarsenhouders opgehangen in het kantoor en toen naar huis met de voeten op de bank.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.